Kategóriák

.hu domain dokumentumok (DOC) (5)
.hu domain regisztrációjához, átregisztrációjához és lemondásához szükséges dokumentumok DOC (MS Word) Formátumban
.hu domain dokumentumok (PDF) (5)
.hu domain regisztrációjához, átregisztrációjához és lemondásához szükséges dokumentumok PDF Formátumban

Legnépszerűbb letöltések

Domain regisztrációs lap
.hu domain regisztráció, átregisztráció és adatmódosítás esetén szükséges kitölteni ezt az űrlapot. Ezt a PDF dokumentumot számítógéppel is kitöltheti, majd utána kinyomtathatja, vagy kinyomtathatja üresen, hogy kézzel töltse ki (olvashatóan, nyomtatott betűkkel). A kitöltött regisztrációs lapot aláírás után küldje vissza e-mailben a domain@dchosting.hu e-mail címre szkennelve, vagy postai úton az igénylőlapon szereplő címre.
Fájlméret: 392 kB
Domain regisztrációs lap
.hu domain regisztráció, átregisztráció és adatmódosítás esetén szükséges kitölteni ezt az űrlapot. Ezt a Word dokumentumot számítógéppel is kitöltheti, majd utána kinyomtathatja, vagy kinyomtathatja üresen, hogy kézzel töltse ki (olvashatóan, nyomtatott betűkkel). A kitöltött regisztrációs lapot aláírás után küldje vissza e-mailben a domain@dchosting.hu e-mail címre szkennelve, vagy postai úton az igénylőlapon szereplő címre.
Fájlméret: 58.5 kB
Személynév lemondó nyilatkozat
Személynévvel megegyező domain név regisztrációs jogáról történő lemondáshoz magánszemély/szervezet javára. Ezt a PDF dokumentumot számítógéppel is kitöltheti, majd utána kinyomtathatja, vagy kinyomtathatja üresen, hogy kézzel töltse ki (olvashatóan, nyomtatott betűkkel). A kitöltött regisztrációs lapot aláírás után küldje vissza e-mailben a domain@dchosting.hu e-mail címre szkennelve, vagy postai úton az igénylőlapon szereplő címre.
Fájlméret: 361 kB
Nyilatkozat a személyi adatok hitelességéről
Ha a regisztráló vagy átregisztráló magánszemély, akkor a regisztrációs lap mellé szükséges az alábbi dokumentumot is mellékelni két tanúval ellátva. Céges regisztráció esetében a regisztrációs lapon feltüntetett mellékletek közül egyet kell benyújtani. Ezt a PDF dokumentumot számítógéppel is kitöltheti, majd utána kinyomtathatja, vagy kinyomtathatja üresen, hogy kézzel töltse ki (olvashatóan, nyomtatott betűkkel). A kitöltött regisztrációs lapot aláírás után küldje vissza e-mailben a domain@dchosting.hu e-mail címre szkennelve, vagy postai úton az igénylőlapon szereplő címre.
Fájlméret: 485 kB
Domain lemondó nyilatkozat
Már regisztrált .hu domain korábbi igénylőtől új igénylőnek történő átadása vagy adásvétele esetén az átadás tényének nyilvántartásba vételét ezzel a nyomtatvánnyal intézheti. Ezt a PDF dokumentumot számítógéppel is kitöltheti, majd utána kinyomtathatja, vagy kinyomtathatja üresen, hogy kézzel töltse ki (olvashatóan, nyomtatott betűkkel). A kitöltött regisztrációs lapot aláírás után küldje vissza e-mailben a domain@dchosting.hu e-mail címre szkennelve, vagy postai úton az igénylőlapon szereplő címre.
Fájlméret: 365 kB