Legnépszerűbb letöltések

File Domain regisztrációs lap .hu domain regisztráció, átregisztráció és adatmódosítás esetén szükséges kitölteni ezt az űrlapot. Ezt a PDF dokumentumot számítógéppel is kitöltheti, majd utána kinyomtathatja, vagy kinyomtathatja üresen, hogy kézzel töltse ki (olvashatóan, nyomtatott betűkkel). A kitöltött regisztrációs lapot aláírás után küldje vissza e-mailben a domain@dchosting.hu e-mail címre szkennelve, vagy postai úton az igénylőlapon szereplő címre.
Fájlméret: 392 kB
File Domain lemondó nyilatkozat Már regisztrált .hu domain korábbi igénylőtől új igénylőnek történő átadása vagy adásvétele esetén az átadás tényének nyilvántartásba vételét ezzel a nyomtatvánnyal intézheti. Ezt a PDF dokumentumot számítógéppel is kitöltheti, majd utána kinyomtathatja, vagy kinyomtathatja üresen, hogy kézzel töltse ki (olvashatóan, nyomtatott betűkkel). A kitöltött regisztrációs lapot aláírás után küldje vissza e-mailben a domain@dchosting.hu e-mail címre szkennelve, vagy postai úton az igénylőlapon szereplő címre.
Fájlméret: 365 kB
File Domain regisztrációs lap .hu domain regisztráció, átregisztráció és adatmódosítás esetén szükséges kitölteni ezt az űrlapot. Ezt a Word dokumentumot számítógéppel is kitöltheti, majd utána kinyomtathatja, vagy kinyomtathatja üresen, hogy kézzel töltse ki (olvashatóan, nyomtatott betűkkel). A kitöltött regisztrációs lapot aláírás után küldje vissza e-mailben a domain@dchosting.hu e-mail címre szkennelve, vagy postai úton az igénylőlapon szereplő címre.
Fájlméret: 58.5 kB
File Személynév lemondó nyilatkozat Személynévvel megegyező domain név regisztrációs jogáról történő lemondáshoz magánszemély/szervezet javára. Ezt a PDF dokumentumot számítógéppel is kitöltheti, majd utána kinyomtathatja, vagy kinyomtathatja üresen, hogy kézzel töltse ki (olvashatóan, nyomtatott betűkkel). A kitöltött regisztrációs lapot aláírás után küldje vissza e-mailben a domain@dchosting.hu e-mail címre szkennelve, vagy postai úton az igénylőlapon szereplő címre.
Fájlméret: 361 kB
File Nyilatkozat a személyi adatok hitelességéről Ha a regisztráló vagy átregisztráló magánszemély, akkor a regisztrációs lap mellé szükséges az alábbi dokumentumot is mellékelni két tanúval ellátva. Céges regisztráció esetében a regisztrációs lapon feltüntetett mellékletek közül egyet kell benyújtani. Ezt a PDF dokumentumot számítógéppel is kitöltheti, majd utána kinyomtathatja, vagy kinyomtathatja üresen, hogy kézzel töltse ki (olvashatóan, nyomtatott betűkkel). A kitöltött regisztrációs lapot aláírás után küldje vissza e-mailben a domain@dchosting.hu e-mail címre szkennelve, vagy postai úton az igénylőlapon szereplő címre.
Fájlméret: 485 kB